Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

About Us

Gambaran Umum Company

Madeg ing 1992, Siton profesional ing riset, ngembangaken, lan prodhuksi ing pesawat lengkap peralatan pertambangan. Siton nyedhiyakake seri peralatan penggalian cepet kanggo tambang, trowongan, sepur, pangalihan, pertahanan nasional lan sapiturute. Saiki Siton wis dadi salah sawijining basis produksi paling gedhe ing peralatan penggalian trowongan ing China.

Siton wis luwih saka 870 karyawan saiki lan karo 5 zona pabrik standar panutup liwat 440000 kothak meter, lan ndarbeni 11 jalur produksi. Perusahaan kasebut ngenalake teknologi canggih lan teknik manufaktur saka macem-macem negara kayata Jerman, Swedia, lan Jepang. Akeh produk kita wis diekspor menyang negara kayata Kanada, India, Kazakhstan, Vietnam, Maroko, Aljazair, Laos, lan liya-liyane. Volume dodolan ekspor saben taun nganti meh 110 yuta dolar AS.

Read More
[label:judul]
muter

"Sikap kerja sing ketat lan Serius, kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik"

Get a Quote

Kita Products

Wiwit 1992, Luwih saka 30+ Taun Pengalaman Manufaktur Peralatan Bawah Tanah

aplikasi

Wiwit taun 1992, Siton tansah setya nyedhiyakake solusi peralatan lemah sing profesional lan paling cocok kanggo para pelanggan. Tujuan kita kanggo terus-terusan nyukupi kabutuhan pelanggan. Ngewangi pelanggan supaya bisa sukses minangka dhasar kaslametan lan pangembangan kita.

首页-APLIKASI

anyar News

Nganti saiki, kita tetep dadi pimpinan lan inovator ing Industri Mesin Konstruksi China.

Kategori panas

Langsung WhatsApp