Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

News Company

Omah> News > News Company

Siton Shuttlecar Kasil diekspor menyang Kanada

Wektu: 2011-07-28 Hits: 94

Ing wulan Juni 2011, Siton kasil mlebu kontrak loro shuttlecars karo siji perusahaan pertambangan Kanada. Dadi urutan pertama pasar Amerika Utara, iki pesenan wis mbayar manungsa waé khusus. Loro shuttlcars iki rampung ing awal Juli ing request kontrak.

Langkah sabanjure yaiku packing. Minangka pangiriman saka pabrik Cina kanggo klien Gudang Kanada, forwarder Kanada ngliwati peran pengepakan sing ketat anyar. lan sadurunge dipesen 40 'Wadhah HQ ora bisa nyukupi syarat. Pengiriman Dept dipesen 40 wadhah OT karo forwarder, lan buruh loading rampung loading lan tulangan ing siji wengi.

Sawise rampung masalah deklarasi pabean, Siton shutllecars, baring ing kepinginan Siton kanggo mbukak pasar Amérika Lor, tindak tengen Atlantik kanggo Amerika Utara.

1 jam2 jam3 jam4 jam

Sadurunge:Jiangxi Siton 2023 "Bantuan Siswa Musim Gugur Emas"

Sabanjure:Siton Haggloaders Ndadekake Tugas ing Tajikistan Lead Zinc Ore

Kategori panas

Langsung WhatsApp