Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

News Company

Omah> News > News Company

Jiangxi Siton Machinery Manufacturing Co., Ltd. ngekspor set lengkap peralatan pertambangan bawah tanah menyang Tambang Emas ing Afrika Maneh!

Wektu: 2022-01-27 Hits: 117

Sawise pirang-pirang negosiasi teknis lan bisnis, Siton nandhatangani kontrak pasokan kanggo set lengkap mesin pertambangan lemah karo klompok domestik ing Proyek Tambang Emas Eritrea Afrika ing Desember 2020 kanggo pisanan, kalebu 2 set loader LHD lan 2 set truk lemah. , 2 set mucking loader, 1 set pengembangan tunneling jumbo, total 7 set peralatan.

1.标题图片

Sawise pirang-pirang negosiasi teknis lan bisnis, Siton nandhatangani kontrak pasokan kanggo set lengkap mesin pertambangan lemah karo klompok domestik ing Proyek Tambang Emas Eritrea Afrika ing Desember 2020 kanggo pisanan, kalebu 2 set loader LHD lan 2 set truk lemah. , 2 set mucking loader, 1 set pengembangan tunneling jumbo, total 7 set peralatan.

2.

Tambang punika proyek joint venture Sino-manca, diowahi saka lumahing sadurungé kanggo pertambangan lemah. Ing kawitan, pelanggan wis uneg-uneg bab nggunakake Gamelan lan pangopènan bener saka machine.To nggawe pelanggan aran ing ease, Siton profesional sawise-sales. Insinyur Pak Hu mabur menyang Afrika kanggo nyedhiyakake latihan lan tuntunan peralatan ing situs kasebut ing Mei 2021.

3. 现场指导

Pelanggan banget wareg karo kinerja banget saka peralatan lemah ing situs lan layanan technical profesional. Dadi, kita mlebu kontrak maneh kanggo set lengkap peralatan pertambangan ing Agustus 2021, total 9 peralatan, kalebu 3 loader bawah tanah, 2 truk pertambangan, 2 troli tunneling, 1 rig pengeboran produksi hidrolik, lan 1 truk multifungsi.

4.1. 发货
4.2发货

Kanthi panjaluk para klien, Siton kudu ngirim staf sawise dodolan kanggo tuntunan operasi lan pangopènan menyang Afrika kanggo layanan périodik.

Amarga jarak sing adoh lan periode khusus COVID-19, Siton ngatasi kabeh jinis kesulitan lan pungkasane ngirim tim insinyur operasi peralatan lan insinyur pangopènan 7 wong kanggo mesthekake panggunaan piranti lemah sing efisien.

5. 出发

Kanthi kerjasama saka pelanggan, Siton sawise-sales tim cepet dicocogake kanggo urip lokal lan lingkungan karya. Insinyur operasi makarya ing macem-macem shift, lan ing wektu sing padha nglatih operator asing lokal supaya bisa lancar.

6. 设备
7.
8. 交流
9. 施工现场

Sikap kerja profesional, sregep, lan down-to-earth saka tim Siton wis diakoni banget dening para pelanggan lan uga narik kawigaten para pemilik tambang lokal liyane kanggo ngunjungi situs kasebut. Jiangxi Siton bakal terus ngoptimalake struktur produk lan sistem layanan sawise-sales, terus nindakake luwih apik lan luwih apik ing pasar donya.


Sadurunge:Siton Haggloaders Rampungake Tugas ing Tajikistan Lead Zinc Ore

Sabanjure: None

Kategori panas

Langsung WhatsApp