Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

News Company

Omah> News > News Company

Jiangxi Siton 2023 "Bantuan Siswa Musim Gugur Emas"

Wektu: 2023-09-07 Hits: 114

Jiangxi Siton tansah prihatin babagan pendidikan anak karyawan. Kelakuane Siton sing kebak rasa tresna iku lumrahe menehi beasiswa marang para karyawan kang saben taun anak-anake mlebu pawiyatan luhur. Siton ngundang karyawan sing anak-anake kasil ditampa ing universitas bebarengan karo anak-anake ing tanggal 26 Agustus 2023. Ora mung ngucapake selamat marang para remaja unggul kasebut kanthi prestasi sing apik ing ujian nasional utawa ujian mlebu perguruan tinggi, nanging uga kanggo mberdaya ing wektu sing suwe. -lomba kadohan sinau ing mangsa.

金秋助学_01

Pendhiri Siton Pak Li Bingtao pisanan nuduhake ucapan selamat marang para siswa lan mriksa seri inisiatif beasiswa siswa Jiangxi Siton lan tujuan asli sejarah kanggo ngedegake yayasan pendidikan. Tujuan kita yaiku kanggo nyuda beban pendidikan karyawan kanggo anak-anake, sing uga nggambarake rasa tresna sing kudu kita ucapake marang masyarakat minangka perusahaan. Iki ndadekake siswa bisa nampa tumindak sing apik lan ngrasakake kekarepan, lan ngarep-arep para remaja iki bisa menehi kontribusi kanggo masarakat lan ngabdi marang negara ing tembe mburi.

金秋助学_02

Anak-anak karyawan saiki sing njupuk Ujian Bersatu Nasional 2023 kanggo Diakoni menyang Universitas Umum lan Kolej utawa Ujian Masuk Nasional kanggo Pascasarjana lan resmi ngakoni program full-time bakal diwenehi beasiswa RMB 1,000-5,000 saben wong. Kanthi ucapan selamat, pimpinan Jiangxi Siton ngaturake beasiswa kanggo 17 kulawarga.

Sajrone periode kasebut, Perwakilan Mahasiswa Ouyang Jiaye sing ditampa minangka calon doktor Universitas Jiaotong Beijing lan Li Ying sing ditampa minangka mahasiswa pascasarjana Universitas Selatan Tengah ngaturake pidato lan matur nuwun kanggo anak karyawan marang Siton lan tekad sing mantep sinau sing tenanan kanggo mbalekake wong tuwa lan ngabdi marang masyarakat.

金秋助学_03
金秋助学_04


金秋助学_05
金秋助学_06

"Bantuan Siswa Musim Gugur Emas" minangka proyek katresnan pendidikan sing ditindakake dening Jiangxi Siton. Tujuane kanggo nambah rasa duwe karyawan, nambah kohesi kulawarga Siton, lan ngidini Jiangxi Siton nerusake lan nerusake tradhisi supaya karyawan tetep anget. Ayo saben anggota kulawarga ngrasakake perawatan lan kehangatan kulawarga Jiangxi Siton.

金秋助学_07


Sadurunge:Siton Ngluncurake Peralatan Terobosan ing Pingtan Tunnel Machinery Industry Expo

Sabanjure:Siton Shuttlecar Kasil diekspor menyang Kanada

Kategori panas

Langsung WhatsApp