Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

Kisah Brand

Omah> Babagan awake dhewe > Kisah Brand

Sejarah Pangembangan

ing 2021

Sub perusahaan Woserld diadegaké, kanthi mandiri riset ing Hydraulic Rock Drills, lan kasil diprodhuksi massal.

ing 2020

Rigs Pengeboran Produksi lan rig bolting Rock kasil dikembangake lan diprodhuksi sacara massal.

ing 2019

Changsha Equipment Intelligent Research Institute diadegake, fokus ing riset peralatan sing dioperasikake komputer sing cerdas.

ing 2016

Kanthi komputerisasi telung lengen jumbo lan mesin mixer beton kasil dikembangake lan diprodhuksi massal.

ing 2013

Jumbo pengeboran generasi anyar miwiti produksi volume, lan bengkel pengeboran jumbo sing dimodernisasi dadi layanan.

ing 2012

Area C wiwit digunakake, LHD loader miwiti produksi kumpulan.

ing 2011

Area B wiwit digunakake, Crawler pengeboran jumbo miwiti produksi kumpulan.

ing 2010

Siton crawler mucking loader kasil digunakake ing 32 derajat slope.

ing 2008

Produk Siton entuk sertifikat tahan nyala, loader mucking Siton akeh digunakake ing tambang batu bara Cina.

ing 2006

Wheel mucking loader wiwit produksi volume, Siton mucking loader iki digunakake digunakake ing proyèk tenaga hidro Cina.

ing 2004

Lacak mucking loader, lan crawler mucking loader miwiti produksi batch.

ing 2002

Mesin Siton diadegake sacara resmi, sadurunge fokus ing manufaktur peralatan penggalian terowongan.

ing 1992

Siton biyen dadi pabrik fitting pipa flanged cilik.

Kategori panas

Langsung WhatsApp