Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

Aplikasi & Layanan

Omah> Aplikasi & Layanan

Siton ZWY180 Muck Loader lan HP3-3015 Shotcrete Sprayer ing Georgia

Wektu: 2022-03-22 Hits: 59


Georgia dumunung ing pedalaman Eurasia. Iki minangka papan sing perlu kanggo Dalan Sutra kuno lan koridor Eurasia modern. Iki uga minangka salah sawijining negara pisanan ing donya sing nanggapi lan melu aktif ing pambangunan gabungan "Sabuk lan Dalan". Wiwit China mlebu pasar Georgia, wis sukses nindakake sawetara proyek sing nglibatake dalan, pembangkit listrik, lan infrastruktur kutha. Kanggo nglayani pasar sing luwih apik lan luwih efisien, Jiangxi Siton wis nyiyapake cabang lokal ing Georgia lan wilayah sekitar, karo insinyur layanan lokal lan gudang suku cadang.


1. dalan sutra
2


Trowongan Kvesheti-Kobi Road, dibangun dening China Railway Tunnel Group Co., Ltd, dawane total 9 kilometer, banget ketat karo kinerja peralatan kasebut, amarga banyu geologi sing relatif gedhe ing gunung.

Jiangxi Siton Machinery loro ZWY 180 jinis crawler muck loaders cocok kanggo lumahing lan lingkungan operasi banyu cethek lan mucking loaders kita bisa mlaku lan operate kanthi aman ing silt lan banyu lumahing, kang kaget pihak construction. Siton loro ZTC30 gedhe-volume beton shotcrete sprayers nemen nambah efficiency karya. Saiki, siji-katelu saka kemajuan konstruksi trowongan wis rampung, lan pihak konstruksi wis menehi pujian sing dhuwur kanggo peralatan lemah kita. Pengadaan kaping pindho lagi dirakit lan bakal dikirim kanthi cepet.


3
4


DS5 Rock Dhukungan Drill Rigs digunakake kanggo F0 Highway

Dalan F0 ing Georgia dibangun dening 16th Engineering Bureau of China Hydropower. Iku mangsa kadhemen, kang nggawa kangelan gedhe kanggo construction lan tantangan gedhe kanggo peralatan. Ing kahanan sing adhem banget, mesin rig pengeboran multifungsi Siton DS5 bisa kanthi stabil nyadari operasi mekanis kayata bolongan bolting, bolongan jangkar, lan bolongan deteksi ing dhuwur lan sudut sing beda.


F0-1
F0-4


F0-2
F0-3

HP3-3015 Shotcrete Sprayer digunakake kanggo Rikoti Tunnel

Terowongan Rikoti, kanthi dawane 1,750 meter, dikontrak dening Departemen Proyek Konstruksi China. Kawontenan nyata struktur lemah Komplek lan cuaca atos punika kangelan lan fokus saka kabèh project. Malah ngadhepi kahanan kerja khusus kasebut, pihak konstruksi butuh kelancaran lan efisiensi sing dhuwur. Sawise macem-macem anggit, para pemimpin milih Siton HP3-3015 engineering bridge concrete spraying machine kang wis digunakake digunakake ing pasar Cina. Wiwit HP3-3015 digunakake, wis ningkatake lingkungan kerja uyuh udan beton terowongan lan ningkatake efisiensi. Diadopsi cara penggalian lapisan ganda, lan pigura didegake kanggo siji jangkar nyemprotake ing wektu penggalian kira-kira 0.8 meter. Sadurunge iki, departemen project digunakake uyuh udan manual-semprayed tradisional, karya kurang efisien ana sirah kanggo pelanggan lan keamanan uga badhan. Sawise mesin semprotan udan anyar Siton wis dienggoni, tenaga kerja wis suda, faktor safety wis apik, lan tingkat kegagalan kabeh mesin kurang.


Ricoti-1
Ricoti-2


Ricoti-3
Ricoti-4
Ricoti-2.1

Sadurunge:Siton DS3 Rock Bolting Rig lan DL2 Production Drill Rig ing Tajikistan

Sabanjure:Jiangxi Siton ngekspor set lengkap peralatan penggalian lemah menyang Bangladesh

Kategori panas

Langsung WhatsApp