Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

Aplikasi & Layanan

Omah> Aplikasi & Layanan

Siton DS3 Rock Bolting Rig lan DL2 Production Drill Rig ing Tajikistan

Wektu: 2022-07-06 Hits: 50

Nalika jagad isih kena pengaruh COVID-2019, Siton wis ngatasi kabeh kesulitan lan resistensi, lan kita sibuk karo pesenan, produksi, lan pangiriman. Bubar, pesawat saka peralatan lemah dhawuh dening China Huaye Science and Technology Group kanggo tambang timbal-seng ing Tajikistan wis siyap kanggo kapal saiki. Siton mrodhuksi made in China lan arep menyang luar negeri maneh.


Situs Majelis


1
2


3
4


Ringkesan Project

►Alamat proyek: Tajikistan

►Jenis tambang: tambang seng timbal

►Peralatan opsional: rig bolting rock DS3, rig pengeboran produksi DL2

►Kekerasan rock: ≥F8

► Kemiringan dalan: ≤14° (25%)

►Spesifikasi dalan:


a. Kanggo rig bolting rock DS3:

Lengkungan telung inti kanthi jembaré 4.2 × dhuwur 4m, dhuwuré garis lengkungan 2.6m;

Lengkungan telung inti kanthi jembaré 3.8 × dhuwuré 3.6m, dhuwuré garis lengkungan 2.3m.


DS3_副本


b. Kanggo rig pengeboran produksi DL2:

Lengkungan telung inti kanthi jembaré 3.5 × dhuwuré 3.5m, dhuwuré garis lengkungan 2.3m;

ambane pengeboran: ≥30m; diameteripun bolongan: φ64mm; bolongan berbentuk kipas.

DL2_副本


Tajikistan minangka salah sawijining pasar penting kanggo bisnis ekspor Siton Machinery. Kanthi produk tunneling berkualitas tinggi lan layanan manis sing lengkap, Siton wis entuk kepercayaan para pelanggan maneh. Dikarepake pesawat mesin lemah hidrolik iki uga bakal entuk kinerja sing apik lan nggawa efisiensi konstruksi lan kualitas konstruksi sing apik kanggo para pelanggan. Ing mangsa ngarep, Mesin Siton bakal terus fokus ing kabutuhan pelanggan ing jaban rangkah lan terus nggawe produk sing cocog kanggo pasar internasional.


5
6


视频-封面( 标题图)_副本

Sedurunge : Ora ana

Sabanjure:Siton ZWY180 Muck Loader lan HP3-3015 Shotcrete Sprayer ing Georgia

Kategori panas

Langsung WhatsApp