Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

Aplikasi & Layanan

Omah> Aplikasi & Layanan

Jiangxi Siton ngekspor set lengkap peralatan penggalian lemah menyang Bangladesh

Wektu: 2016-10-17 Hits: 57

Sawise pertimbangan wektu suwe, perbandingan, macem-macem teknologi lengkap komunikasi, layanan, lan ing, customer Bangladeshi pungkasanipun mutusaké kanggo tuku 5 set rig pengeboran roda rel DR1-14, 5 set roda rel LW-80 muck loader, lan 16 set SD-4 Shuttlecar saka Siton taun iki.

Bubar, insinyur teknis saka departemen luar negeri SITON kasedhiya kunjungan bali menyang lawang kanggo pelanggan Bangladesh. Bagian trowongan yaiku 2.8m * 2.8m, lan track gauge punika 600mm. Miturut umpan balik saka engineer technical, iku njupuk 1 menit lan 40 detik kanggo pengeboran bolongan 2.1m ambane lan diameteripun 43mm.

operator lokal ngandika sing pesawat lengkap peralatan Siton sampurna embodies layanan siji-mandeg ngebur, loading lan transportasi. apa iku mesin rig pengeboran, mucking loaders utawa shuttlecars, iku gampang kanggo operate, kang ora mung nambah efficiency karya, nanging uga nyuda pegawe biaya.

Amarga kahanan kerja sing unik, peralatan kasebut kudu dibongkar lan dipasang ing sumur lemah. Pak Peng, insinyur sawise-sales saka Siton Machinery, rampung instalasi lan commissioning peralatan kanthi tliti. Sikap serius lan tanggung jawab dheweke nggawe sukses completion saka karya, kang wis ngormati dening pelanggan, lan Siton merek uga wis unanimously dikenali dening pelanggan.



Sadurunge:Siton ZWY180 Muck Loader lan HP3-3015 Shotcrete Sprayer ing Georgia

Sabanjure:Drill rig DT1-14 lan LWLX-150 Muck Loader ing Tajikistan

Kategori panas

Langsung WhatsApp