Area Utara New & Hi-tech Park, Pingxiang City, Jiangxi Province, China

Kabeh Kategori
nelpon kita

+ 86 13387997914

Kirimi Email menyang kita

[email dilindhungi]

ENEN

Aplikasi & Layanan

Omah> Aplikasi & Layanan

Rig pengeboran DT1-14 lan LWLX-150 Muck Loader ing Tajikistan

Wektu: 2016-07-13 Hits: 54

Ing 2015, papan kerja proyek pertambangan logam ing Tajikistan tuku rig pengeboran batu hidrolik crawler DT1-14 (Z1) lan loader mucking LWLX-150 saka Siton.

1. Z4
2. LWLX-150

Bagean tambang logam (tambang timbal-seng) yaiku 4.5m × 4.5m. Ing wektu iku, ing tampilan saka bagean gedhe saka tambang industri customer kang, Siton riset solusi customed kanggo customer kanggo nambah efficiency nyopir troli lan ngurangi biaya panggunaan, boom saka crawler rock ngebur jumbo khusus lengkap. , kang nemen mundhak sawetara ngebur rock.

3.

Miturut insinyur layanan sing dikirim dening Siton ing Tajikistan, konstruksi sing digunakake saben dina nembak 2 larik bedhil, 2 shift, pengeboran watu kanthi pipa bor 3 meter, lan ambane pengeboran 2.7m. Dilengkapi diameter bolongan 42mm lan 76mm, 4 pcs bolongan tengah 76mm, 42-43 pcs bolongan 42mm (hardcase).

Lan kanthi nggunakake mesin loader muck Siton, efisiensi kerja luwih dhuwur, sawise pangukuran lan umpan balik nyata saka pelanggan lan personel layanan, rekaman saben wulan luwih saka 150 meter.

4
5

Pelanggan iki minangka pelanggan biasa ing Siton lan cukup puas karo kinerja rig pengeboran sing apik banget. Ing wektu sing padha, pelanggan uga ujar: "Ing situs konstruksi kita, operator sing dilatih dening Siton Machinery tanggung jawab kanggo karya penggalian mesin kasebut. Saka kemampuan operasi sing mahir lan karya pangopènan biasa ing peralatan kasebut, bisa dideleng manawa Siton minangka perusahaan kanthi hardware lan piranti lunak.

6

Sadurunge:Jiangxi Siton ngekspor set lengkap peralatan penggalian lemah menyang Bangladesh

Sabanjure: None

Kategori panas

Langsung WhatsApp